Friday, October 31, 2014

Lirik Lagu Awak Kat Mana - Taufik Batisah


Lirik Lagu Awak Kat Mana - Taufik Batisah

Kenalkah anda dengan penyanyi Taufik Batisah? Kalau korang tengok Nabil Rajalawak lebih kurang macam tu jugak lah rupanya hehe. Taufik Batisah penyanyi Singapura ini telah melancarkan single terbaru beliau yang bertajuk Awak Kat Mana. Jadi mesti peminat dia tercari-cari Lirik Lagu Awak Kat Mana - Taufik Batisah bukan.

Apa yang admin tengok Lirik Lagu Awak Kat Mana - Taufik Batisah ini cukup mudah dan ringkas bak kata peminat-peminat beliau cathcy la. Bahasa pulak bahasa yang menunjukkan bahasa remaja zaman-zaman sekarang.

Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)

Awak kat mana
, awak awak kat mana
Asyik awak kat mana macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu ditanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluat ku dibuatnya

You nak pergi mana? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit sikit dia mesti tanya di mana

Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)

Awak kat mana, awak awak kat mana
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau budak budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada

Tak kira di mana pun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mana, awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (kau dengar ni)

Lain kali cuba berdikari
Beerti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit sikit pulak engkau tanya di mana

Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)


Jadi anda layan lah Lirik Lagu Awak Kat Mana - Taufik Batisah. Semoga terhibur.


0 comments for "Lirik Lagu Awak Kat Mana - Taufik Batisah"