Thursday, October 30, 2014

Lagi Video Berkaitan "I Want To Touch A Dog"


Lagi Video Berkaitan "I Want To Touch A Dog"

Jalan punya jalan punya terjumpa lah dengan Lagi Video Berkaitan "I Want To Touch A Dog" ini. Kaki kaki internet online u tube semua pasti kenal dengan awek dalam video yang kita nak tengok ini.

Admin malas nak tulis panjang-panjang. Tetapi kepada sesiapa yang dah baca post ini dan tengok sampai habis video ini anda mohon lah untuk komen dengan kadar yang beretika ya.

Bagi admin lah selagi tak darurat memang tak akan pegang anjing kot. Jom layan Lagi Video Berkaitan "I Want To Touch A Dog" kat bawah ini. Jika tidak keberatan share dan viralkan lah video ini. Kita doakan saudara muslim dan muslimah kita sentiasa dilindungi dari musuh-musuh Islam. Tiada niat mengaibkan tetapi untuk dijadikan iktibar kepada kita semua.

Terangkan kepada anak cucu kita yang tak perlu rasa nya nak pegang anjing untuk hilang kan rasa takut pada haiwan tersebut. Kita ada agama. Cukup sekadar kita hormat haiwan tersebut sebagai makhluk ciptaan Allah SWT.

video
 
0 comments for "Lagi Video Berkaitan "I Want To Touch A Dog""