Semakan BRIM 2014 Pertengahan Februari

Posted by Phat on Wednesday, February 5, 2014



Emel yang baru diterima tadi. Jadi yang memohon status hanya boleh disemak secepat-cepatnya 15 Feb 2014.

Salam 1Malaysia

Tuan/Puan,

Sila hubungi talian Hotline BR1M : 1-800-88-2716 yang beroperasi dari jam 9 pagi hingga 5 petang, Isnin hingga Jumaat untuk semakan status.

Status kelayakan BR1M 2014 boleh disemak mulai pertengahan Februari 2014.




Surat makluman kelayakan (lulus atau tidak) akan dihantar ke alamat surat-menyurat.

Untuk makluman, BR1M 2014 TIDAK mempunyai emel rasmi.


Terima Kasih.

Bilik Operasi BR1M

{ 13 comments... read them below or add one }

Eza Ridzwan said...

BRIM 1.0 dolu dapat, kol hotline x penah brangkat...naik lenguh jari ni haaa...2.0 x dpt..thn nie lagi laa x dpt...sob!sob!

Amanda Suria said...

SA ibu tunggal...yg 2.0 dapat...yg kali ni x tau la dpt ke x...kena tunggu surat la kalau mcm tu

Nurzakiah Hanum said...

tungguuuuuuuuu

Azhafizah Md Nor said...

mesti busy la nampaknya ni

mohd khir hj satarman said...

Jgn nk kontet ..kirim salam lah..boleh ke dpt on call..

mohd khir hj satarman said...

Nk kontet kirim salam lh..boleh layan ke rakyat berjuta..payah on call..

mohd khir hj satarman said...

Jgn nk kontet ..kirim salam lah..boleh ke dpt on call..

mohd khir hj satarman said...

Boleh ke on call...berjuta org nk layan

ann iqqi said...

maaflah puan..yg angkat kol tu 2,3 org je...yg kol tu brape ribu org drpd 28.5 juta rkyt m'sia...apa kta puan dtg terus je ke lhdn..insyaAllah akn membntu dgn sdaya upaya..nk seribu daya kn...

kk darell said...

saya nie baru je bekerja. since tahun lepas lagi. tapi bulan 3 nie kiranya setahun la kerja. and baru je apply brim nie sebab dulunya kan student dapat baucer. tapi bila dah apply senyap je. tak ada surat atau apa apa. hmm tak dapat ke macam mana?

amira cute said...

dah banyak kali tepon jawapan asik dalam proses jew...kate dah boly semak...tungu pos xmai2 lg...orang kampung semua dah dapat...tipu ar..

amira cute said...

sy dah banyak kali cal central..tpi dpat jawapn yg same dlam proses...ape nie...kate dah ley tau dapat kew tak....tungu surat sampai berjangot gua tau..

amira cute said...

nape jawapan diaorang mesti dlam proses..ce jawab