Borang Mohon dan Kemaskini BRIM 2014 Online

Posted by phat dot my on Tuesday, December 24, 2013


Semalam 23 Disember 2013 adalah tarikh yang ditunggu-tunggu bagi mereka yang layak untuk memohon Bantuan Rakyat 1 Malaysia atau BRIM. Aku adalah salah seorang dari jutaan rakyat yang layak tersebut. Tapi aku dah tak perlu isi borang sebab sebelum ini aku dah pun terima BRIM 1.0 dan BRIM 2.0.

Cuma aku ada sikit data yang nak dikemaskini. Alamat terkini. Cerita nya begini untuk BRIM 1.0 dulu aku tinggal di Kuantan jadi nya alamat Kuantan la. Tahun lepas aku pindah ke Temerloh jadi aku update alamat kampung sebab rumah kat Temerloh aku tak duduk sangat masa weekend.



   
Dan untuk BRIM 3.0 sekali lagi aku update alamat yang lain. Kali ini baru aku guna alamat Temerloh. Aku dah selesai dah update semalam walaupun ada masa nya link untuk update dan mohon borang tersebut kadang-kadang tidak boleh di akses.

Harap mereka yang belum daftar tu bersabar mungkin server borang tu jammed. Ye la kan mungkin ramai yang nak masuk ke link tu dalam satu masa. Jadi yang belum mohon atau update data boleh ke link di bawah ini :


No telefon untuk pertanyaan : 03-8000 8000

BR1M Hotline 1-800-88-2716. 


{ 12 comments... read them below or add one }

Cik Puan Rara said...

aku klik iklan ko!

Nurzakiah Hanum said...

jom2 isi

Ann Ishak said...

nak klik la :)

Naurah Nawwarah said...

hm.... baru nak isi.. acane eh? isi borg tu je ye? lepastu tunggu je?

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...phat,

visit phat pasal brim...

mselim3

JUALAN EMAS said...

Termasok allowance dkira ke

JUALAN EMAS said...

Tuan.nak tanya allowance termasok juga ke ?

nizamnz said...

pakej komunikasi belia 2014 ada tak?

Fieqaafika said...

if kita xda bank , mcm mna ye ??

Fieqaafika said...

kalau xda akaun bank mcm mana ye ??

Raja Nur Hidayah said...

xley login pakai henpon :'(

Raja Nur Hidayah said...

xley login pakai henpon lerr...