Teduhan Kasih Episod Akhir

Posted by Phat on Tuesday, July 2, 2013



Uolls jangan terperanjat iolsss buat entry pasal drama yang hot kat TV3 sekarang ni iaitu Teduhan Kasih.Bukan apa uolsss drama ni dah last episod dah hari ini.

Iolllsss tertengok jugak cerita ni sebab iollsss punya wife layan cerita ni.Termasuk lah anak dara iollssss yang baru setahun lapn bulan tu..

Iolsss nak letak iklan je uolssss bukan nak review episod akhir.Jadi kepada uollsss uollssss semua yang berdekatan sila rujuk banner kat atas.

{ 10 comments... read them below or add one }

DIARI FARISHA said...

plakon drama tak akan turut serta???

Adhie Sunan Saifuddin said...

minat gak drama ni...memang ikut dari awal :)

DIARI FARISHA said...

owh...ingatkan TDK tu tidak..hehe

ZazaMyMoon said...

semalam dah noticed dorang ada kat rasta ttdi..
tapi husband iolls tak kasi pergi sebab dia kata sure orang ramai nanti hhee
tongok tb kat umah sajo lah kejap lagi hehe

Maria Firdz said...

Wah.. Mesti rmai tercongok dpn tv mlm ni...

Pinkbubblegumprincess said...

owhhh harus melekat depan tv ini malam..join sama hehe

trah zain said...

dah abih dah?

eimah siti said...

nanti nak tgk kat tonton la...tak sempat nk tgk..huhu

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

tengah hot ke?? perghhh nmpak sangat ena ni tak tengok tv.. sumpah tak tahu pun cerita ni

bai baizura said...

Takpenah layan gak citer ni.lahai~