Tuesday, July 2, 2013

Teduhan Kasih Episod Akhir



Uolls jangan terperanjat iolsss buat entry pasal drama yang hot kat TV3 sekarang ni iaitu Teduhan Kasih.Bukan apa uolsss drama ni dah last episod dah hari ini.

Iolllsss tertengok jugak cerita ni sebab iollsss punya wife layan cerita ni.Termasuk lah anak dara iollssss yang baru setahun lapn bulan tu..

Iolsss nak letak iklan je uolssss bukan nak review episod akhir.Jadi kepada uollsss uollssss semua yang berdekatan sila rujuk banner kat atas.

10 comments:

  1. plakon drama tak akan turut serta???

    ReplyDelete
  2. minat gak drama ni...memang ikut dari awal :)

    ReplyDelete
  3. owh...ingatkan TDK tu tidak..hehe

    ReplyDelete
  4. semalam dah noticed dorang ada kat rasta ttdi..
    tapi husband iolls tak kasi pergi sebab dia kata sure orang ramai nanti hhee
    tongok tb kat umah sajo lah kejap lagi hehe

    ReplyDelete
  5. Wah.. Mesti rmai tercongok dpn tv mlm ni...

    ReplyDelete
  6. owhhh harus melekat depan tv ini malam..join sama hehe

    ReplyDelete
  7. nanti nak tgk kat tonton la...tak sempat nk tgk..huhu

    ReplyDelete
  8. tengah hot ke?? perghhh nmpak sangat ena ni tak tengok tv.. sumpah tak tahu pun cerita ni

    ReplyDelete
  9. Takpenah layan gak citer ni.lahai~

    ReplyDelete