Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod Akhir

Posted by phat dot my on Thursday, July 4, 2013


Minggu ini memang TV3 punya minggu last episod kot untuk drama bersiri yang dia orang tayangkan. Baru je 2 hari lepas drama Teduhan Kasih punya last episod.

Jumaat bersamaan 5 Julai 2013 episod akhir pula untuk drama Sebenarnya Saya Isteri Dia.Bagi pengikut cerita ini pasti tidak sabar untuk tunggu episod akhir ini.
Seperti juga drama Teduhan kasih drama ini turut akan ditayangkan di skrin besar di Rasta TTDI bermula jam 7.30 malam.Izzue Islam akan turut bersama peminat-peminat di sana.

Jadi kepada peminat yang tinggal berdekatan maybe korang boleh join kot. Aku teman wife aku tengok kat rumah je ;-)

SINOPSIS CERITA KAT SINI

{ 7 comments... read them below or add one }

boni kacak said...

ini wajib tengok ni.hehehehe

Suria Lekatlekitgurl said...

tak tengok sangat cerita ni. cuma jeling2 camtu jer.. jadi tak excited nak tunggu episod akhir. jalan cerita pun tak tau macam mana yang tau ramai anak2 dara suka drama ni

ZazaMyMoon said...

ohh port yang sama mcm teduhan kasih..
tapi saya tak tengok cerita ni.. lupa

Mawardi Yunus said...

xdpt follow citer ni .. busy je memanjang huuhuhu

Dianaa said...

jumaat ni! :D

Mia Liana said...

banyak tertinggal heheheh...

p/s: nape susah nak komen ekkk... dah refresh 2-3 kali, baru boleh komen.

bai baizura said...

Tak pnh nk nengok pon ceghite ni.