Tuesday, July 23, 2013

Download Koleksi Kad Raya Aidilfitri Percuma 2013


Disebabkan kemajuan teknologi, kad ucapan hari raya aidilfitri yang mengunakan pos memang kurang mendapat sambutan. Kebanyakan lebih suka menggunakan perkhidmatan online seperti FB dan Twitter.
Kad-kad raya digital juga banyak terdapat di alam maya.
Berikut aku kongsikan beberapa tempat untuk korang download kad raya secara percuma
Design kad raya memang terbaik. 





    




 

11 comments:

  1. huaaaaa, sempat tak lagu ni nak hantar kad raya.. huuuuuuuuu... hope bolehlah lagi.. nak terjah

    ReplyDelete
  2. di zaman hitech ni macam2 dah design kan Phat..
    rindu zaman2 nak pos kad raya hehehe

    ReplyDelete
  3. salam singgah dan salam ukhwah... menarik.kembalikan nostalgia kad raya.

    ReplyDelete
  4. salam singgah dan salam ukhwah. kembalikan zaman kad raya yg penuh nostalgia.

    ReplyDelete
  5. salam singgah dan salam ukhwah... menarik.kembalikan nostalgia kad raya.

    ReplyDelete
  6. kad raya... hehe.. tp sy lagi suka post kad raya kepada kg and sanak saudara serta member.. baru bez.. hahaha

    ReplyDelete
  7. Saya lebih suka orang hantar kad raya pakai pos. Kalau versi maya ni, kesan dia kurang sikit.

    Walau bagaimanapun, terima kasih berkongsi.

    ReplyDelete
  8. Kalau dapat kad raya yang betul-betul punya lagi seronok dari dapat kad raya versi maya ni kan.

    Terima kasih berkongsi.

    ReplyDelete
  9. Hmm sebenarnya lagi sronok kalau berbalas kad .. Tulisan, dan rupa bentuk kad jadi kenangan.. Dulu2 berebut sapa dpt kad paling banyak lps tu lekat dekat dinding.. Bila org datang suma nak tgk kad dulu sapa ya ada bg... Huhu rindu pulak..

    ReplyDelete