Selamat Hari Wanita 2013

Posted by Phat on Friday, March 8, 2013


Assalamualaikum WBT

Hari ini 8 Mac 2013 dan merupakan Hari Wanita Sedunia. Aku pun tak berapa familiar sebab untuk wanita kan tapi bila dengar kat Hot FM tadi aku rasa nak buat entry ini khas untuk wanita seluruh dunia. 


Sebelum itu aku nak tabik kat hot fm sebab lagu-lagu yang dimainkan hari ini semua berkisarkan tentang wanita contoh seperti tajuk-tajuk lagu yang gunakan nama wanita. Memang layan lagu Warisan Wanita Terakhir, Rozana, No Women No Cry dan banyak lagi.


Oleh itu , aku ingin wish Selamat Hari Wanita special untuk Isteri aku yang jauh di Sarawak sana..miss u so much ..untuk anak aku walaupun baru setahun 4 bulan tapi gegel kan haruslah aku wish kat dia jugak..kat mak, kat kakak dan adik perempuan aku..dan kepada semua tak kira di mana jua janji anda wanita sejati..( yg x sejati x leh wish haroommmm )

Tapi aku nak tanya ni? Ada ke Hari Lelaki Sedunia? Bila agak nya eh? ada yang leh jawab kan tak..sebab yang aku tau hari bapa, hari ibu dan hari guru je ;-)

{ 14 comments... read them below or add one }

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari wanita

Nens Collection said...

ntahla ade ke tak hari lelaki sedunia..hari bapak ada lah..

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Hari lelaki sedunia.. tunggu Hari bapa~! eh..? hehehe.. Selamat hari wanita buat wanita2 yg mendorong kejayaan abg phat. Especially, buat isteri dan anak abg phat. =)

ZazaMyMoon said...

Phat, tadi zaza tgk entry yg terpublish ada 2 kali.. mungkin phat tak dpt tgk sebab dah terdelete kot entry yg 1 tu..

nway thanks for the wish.. :)

potia casadelarossa said...

penat nak komen... jenuh klik add comment tp tak jugak keluar form komen... apa dah jadi phhat

Atiqah Fadzil said...

hari laki sedunia? ahhahahahahha *meaning of happy father day:)

:: Mrs.Eady :: said...

Selamathari wanita utkwanita kesygan anda :)

tirahzairi said...

terima kasih abg phat...hihi

ps: wrna pink soft xde....pink pekat ada la....tp bukan peplum tribal...yang pink pekat tue peplum plain(labuh di bahagian belakang RM50)...nak ke? free postage nie...hihi....

LiNda said...

haah semalam hari wanita...happy je dgr lagu2 kat hot fm. phat, ade je ari lelaki sedunia...pernah dgr bfore this

Pinkbubblegumprincess said...

tak pernah dengar pulak hari lelaki sedunia hehehhe

zulhilmi tempoyak said...

untuk wanita seluruh dunia. selamat hari wanita.

meh nak hug sket meh..hahaha

Azhafizah Md Nor said...

selamat hari wanita untuk semua wanita..

Cik Kartun ( CK ) said...

smlm nk komen post nie la hehe
ari nie on9 pkai fon dpt lak nk post.
btw thnks so much 4 the wish..
jgn jelez ;)

Mia Liana said...

terima kasih ya phat... kim salam pada wife ya..