Wednesday, March 13, 2013

Bidaan Untuk No Plat Kenderaan iM4U dibuka!!!

Salam semua,

Hari ini aku nak share sesuatu yang menarik untuk korang. Ini bagi korang-korang yang gila kan no plat pelik-pelik boleh join kot.





Melalui seorang kawan dia bagi tau yang sesiapa yang nak beli kereta baru boleh dapatkan no pendaftaran kenderaan iM4U.


Aku amik kat website tu ;-)

Sesiapa merancang membeli kenderaan baru, boleh dapatkan nombor plat IM4U. Lawati laman sesawang www.platim4u.com untuk maklumat lanjut ye.

Aku pun tak usha lagi apa isi kandungan website tu kalau rasa berminat korang pergi la usha sendiri ok..kalau nak tengok contoh tengok gambar myvi kuning tu.Tengok no plat kereta tu..

5 comments:

  1. Salam & Morning Phat,
    wahh menarik ni.. kalau bida mesti harga dia kaw2 mahal kot..

    ReplyDelete