Friday, February 1, 2013

Kisah Anak Aku ;-)

Tiap Tiap Minggu kalau tak kena bertugas aku akan balik ke kampung sebab nak jumpa anak aku. 3 hari lepas genap lah usia anak perempuan aku tu setahun 3 bulan. Jadi dalam tiap-tiap minggu aku balik tu mesti ada sesuatu perkembangan baru yang dia buat.





Dia dah kenal binatang seperti cicak, lembu dan kucing. Dia pun dah pandai sebut tok, apa tu? nak dan kadang-kadang papa n mama.Syukur alhamdulillah dia semakin hari semakin bijak dan paling best sekali dia sangat jeles bila aku pegang budak kecik atau baby lain.

Rutin bila kat kampung semestinya dia akan aku bawa round2 kampung naik moto. Lagi satu yang best nya si Syaza ni dia akan berjoget bila dengar lagu Shea "Sayang" tu. Lagi satu dia suka sangat lagu iklan windows 8 tu ..boleh buat kita ni senyum sorang2 bila tengok keletah dia..

Korang layan la sikit pic anak aku masa aku balik kampung minggu lepas.Minggu lepas paling best sekali sebab cuti panjang dan aku dapat habiskan masa yang lama dengan dia..tengok pic pic dia kat atas moto ni..macam macam memek muka dia buat ;-)










20 comments:

  1. wah dah besar dah...and sronok dpt tgk prkembangan anak...

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Telatah budak kecil memang menghiburkan

    ReplyDelete
  3. alahai comel ye syaza ...dah bosar dah heheheh...happy selalu.AMIN:)

    ReplyDelete
  4. amboi...sukanya syaza bila jumpa papa dia.... semakin hari semakin comel....

    ReplyDelete
  5. syaza dah besar lah.. sekejap je rasa, macam semalam baru tengok dia ala2 baby. Comelnya memek muka no 2 tu. haha.. Memang seronok kan abang phat tengok anak sendiri dah pandai bercakap anak buah pandai bercakap pun aida teruja. haha. Moga jadi anak yang solehah ea syaza comel.. #cium pipi syaza. :)

    ReplyDelete
  6. gigi dah banyak. mesti comel sebut papa mama.

    ReplyDelete
  7. comeyla syaza.. kecik2 dh pandai buat muka cute.. nanti besaq mesti lagi cute n comey.. :)

    ReplyDelete
  8. wah! dah setahun 3 bulan..growing up as a genius little girl baby syaza.. :)

    omeyy nye dia..hehe..yana suke tgk gelagat dak2 kecik..amboii..syaza dh pndai jeles..haha

    perkembangan yg baik :) dah pndai jln an..now bercakap pulak..hilang pnat tgk ragam dak2 tecik..sweet (^_^)

    ReplyDelete
  9. hohoho.. kecik2 dah pandai buat muka ye.. comelnyaaaa.... phat ni macam abg sy, setiap hujung minggu balik umah mak mertua, jumpa anak... hurmm, mcm mnelah keadaan ena nanti bila dah ada anak.. huaaaaa

    ReplyDelete
  10. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hahaha. syaza punya memek muka...adoi tak tahan acik gelak. macam anak buah den yo abg phat..tang buat muka jadi je. budak2 kan... :D

    ReplyDelete
  12. Alahai comel nye.. Adik anis yang kecik tu pun suka lagu shae..

    ReplyDelete
  13. hero kecik aku 2 orang ni pun suke sangat dgn iklan windows 8.... yg si abg ikut nyanyi tapi bunyi hujung je,adik plak joget2... mintak papa belikan kot windows 8 tu..

    ReplyDelete