Thursday, February 28, 2013

Berita Terkini !!! Gambar Jambatan Runtuh Selepas Tol Keluar Putrajaya


Gambar Jambatan Runtuh Selepas Tol Keluar Putrajaya


 Sebuah jambatan runtuh yang baru sahaja berlaku sebentar tadi selepas daripada plaza tol keluar Putrajaya Lebuhraya Elite, Putrajaya Link..28 Febuari 2013 


Jambatan runtuh baru saja berlaku sebentar tadi di laluan Putrajaya Link berhampiran Selangor Science Park 2

Bagaimanapun punca jambatan runtuh tersebut masih lagi tidak dapat dipastikan..





Anda boleh merujuk map yang disediakan oleh PLUS berhubung laluan alternatif lain untuk ke Putrajaya berikutan kerja-kerja pembaikan segera jambatan runtuh tersebut yang sedang dilakukan..


laluan alternatif untuk ke Putrajaya / Cyberjaya berikutan jambatan runtuh sebentar tadi.

Kawan-kawan dok putrajaya yg guna laluan ni sila ambil perhatian ya




7 comments:

  1. waaaa menakutkan..ada yang cedera ke?? just imagine kalau la tgh drive atas jambatan tuh huhuhu

    ReplyDelete
  2. Ya Allahhh. Meremang bulu roma tgk gambar. Huhuhu

    ReplyDelete
  3. asal macam kena edit je tu?? ke kisah benar ni???

    ReplyDelete
  4. dasat gak keadaan highway tu aku tgk dlm berita.

    ReplyDelete
  5. gambar betul tu..jalan tu x digunakan..few months tak silap dah dilencongkan arah lain...ada yg kata mmg diruntuhkan...not sure betul ke tak...sib baik g keje kt cyber x lalu situ..

    ReplyDelete