adsense

Busuk

adsense

Geniee

Friday, January 11, 2013

Fishtail Peplum by Padieka

Assalamualaikum WBT

Selasa lepas ada satu butik online telah re-stock peplum. Dengar cite nya peplum kat shop ni memang hot item sebab masa 1st time re stock dulu peplum ni sold out dalam masa 5 minit je..bayang kan hot tak hot la kan..





Disebabkan wife aku berkenan sangat nak kan fishtail peplum dari padieka tu so aku dah plan nak belikan dia masa re stock tu..tapi bagi yang da biasa dengan padieka tau la macam mana azab nya nak grab item dari padieka ni uollssss....


PINJAM GAMBAR SAT DARI PADIEKA
KLIK PIC UTK KE SHOP


Macam tengah berperang rasanya haha..bayang kan masa hari selasa itu hari aku dah dapat grab 2 then masuk dalam cart..so dengan konfiden nak checkout tup tup website dia crash...bila refresh semula lepas satu minit x leh checkout dah sebab fishtail peplum tu dah sold out...

Sadis gila tak..memang ramai gila kot orang memang dok tunggu peplum ni..so tak hairan la website crash then dalam masa beberapa minit dah sold out..bak kata owner padieka "items ni orang nak beli bukan setiap minit tetapi setiap saat" hot tak hot la kan...hope next re stock dapat grab semula

Tu je la aku nak cite..ok tata sebelum tu nak thanks kat kawan aku sorang ni si YANA yang alert kan aku bila padieka nak re-stock item tu ;-) 

24 comments:

  1. Haa..kan. bersungguh kita grab itu ini. Sekali sold out
    Sepantas saat berlalu...sobss sobss. Sodih

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha!! Tergolek2 bace entry ni.. Hahahahaha!!!! Mmg hot kot peplum ni.. Kaye padieka tu.. Blm lg i hapdet ok.. Siap dgn printscreen yg hari tu lg ni msukkan.. Sakit ati beno kalo tak dpt.. Customers kat sni kebayakannye emo tau.. Kalau nk rase emo2 tryla msuk website die time die release fishtail peplum ni.. Jgn tnye knp laptop anda jahanam kene tampo.. Wakakaka!

    ReplyDelete
  3. cntiknye..kat jalan tar bnyk jual baju cm ni skrg ni..murah2..rm35 rm30 biasanya

    ReplyDelete
  4. huhu cik fadh dpt beli 1 time tu tp bg pihak kwn yg amat gila2kan pelum nih..mmg crash, tp da bt payment pown time tu..then padieko kol balik kate size yg kiter nk redandent dgn order yg len..tp last2 dpt jgk..siap bole tukar2 warna..huhu

    ReplyDelete
  5. sume org da gile peplum da...huuuu

    ReplyDelete
  6. hahaha..samala..sampai skrang mun xdpt nak beli..

    ReplyDelete
  7. sweetnya phat, semata2 nk beli untuk isteri.. hope bakal suami ena prihatin macam phat.. amin.. ena raya tahun ni nk buat... tempah kot, xmo beli siap sbb ukuran bdn ena ni pyh sikit

    ReplyDelete
  8. baiknye la suami ni hehehe...tp cantik kaler peplum tu,, pastel colours..cantik..nak try grab satu lah nanti..hehe

    ReplyDelete
  9. nak bagi kat sape peplum tu? makwes er?hihihi.cntek peplumkt padieka tu tp sume sold out teciwe btul

    ReplyDelete
  10. ramai yang gilakan peplum. ihikss.:)

    ReplyDelete
  11. peplum kegilaan wanita zaman sekarang, malangnye linda x beli2 lagi peplum ni..huhu

    ReplyDelete
  12. tu lah..peplum ni dah jadi macam fenomena sekarang ni...

    ReplyDelete
  13. ada satu group tu utk jual balik barang2 yg dorg beli online, sbb tak muat etc, try2 lah cri. mungkin jumpa. xyah tunggu restock kalau jumpa kan.

    haha dah mcm gegirl abg phat. harap dpt suami yg tolong shppingkan jugak :P

    ReplyDelete
  14. agak la.. awek2 aku pon dok soh tgok baju la dorang kat sni.. soh tlg pilih.. haha

    ceh... aku pon smbg nk bom je.. awek2 tu..haha

    ReplyDelete
  15. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  16. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete