Friday, January 11, 2013

Fishtail Peplum by Padieka

Assalamualaikum WBT

Selasa lepas ada satu butik online telah re-stock peplum. Dengar cite nya peplum kat shop ni memang hot item sebab masa 1st time re stock dulu peplum ni sold out dalam masa 5 minit je..bayang kan hot tak hot la kan..





Disebabkan wife aku berkenan sangat nak kan fishtail peplum dari padieka tu so aku dah plan nak belikan dia masa re stock tu..tapi bagi yang da biasa dengan padieka tau la macam mana azab nya nak grab item dari padieka ni uollssss....


PINJAM GAMBAR SAT DARI PADIEKA
KLIK PIC UTK KE SHOP


Macam tengah berperang rasanya haha..bayang kan masa hari selasa itu hari aku dah dapat grab 2 then masuk dalam cart..so dengan konfiden nak checkout tup tup website dia crash...bila refresh semula lepas satu minit x leh checkout dah sebab fishtail peplum tu dah sold out...

Sadis gila tak..memang ramai gila kot orang memang dok tunggu peplum ni..so tak hairan la website crash then dalam masa beberapa minit dah sold out..bak kata owner padieka "items ni orang nak beli bukan setiap minit tetapi setiap saat" hot tak hot la kan...hope next re stock dapat grab semula

Tu je la aku nak cite..ok tata sebelum tu nak thanks kat kawan aku sorang ni si YANA yang alert kan aku bila padieka nak re-stock item tu ;-) 

Thursday, January 10, 2013

Jadual Perlawanan Liga Super 2013 ( Minggu 2 dan Minggu 3 )





Perlawanan Kedua Liga Super 2013 

Jumaat 11/1/2013

NEGERI SEMBILAN VS TERENGGANU

FELDA UNITED VS PAHANG

JOHOR DARUL TAKZIM VS PERAK

Sabtu 12/1/2013

LIONS X11 VS SELANGOR

T-TEAM VS KELANTAN

PKNS FC VS ATM







Perlawanan Ketiga Liga Super 2012 Selasa 15/1/2013

PKNS FC VS LIONS X11

ATM VS T-TEAM

PAHANG VS NEGERI SEMBILAN

TERENGGANU VS SELANGOR

KELANTAN VS JOHOR DARUL TAKZIM

PERAK VS FELDA UNITED


Wednesday, January 9, 2013

Fakta tentang anak ke 2 dalam keluarga

Siapa ANAK KE-2 dalam family meh sini baca fakta ini!!!!!!!!!!




ANAK MANJA EMAK ♥
sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu. ^^

ANAK DEGIL
Anak kedua dikatakan lebih
degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yg betul.dlm ramai-ramai adik beradik dia aje yg KETEGAQ.kemahuan dia
kuat.kalau buat sesuatu sungguh-sungguh.kalau tak nak tu, tak nak lah
jawabnya, boleh dipujuk tapi
selalunya tak berapa jalan.



TAK PANDAI PUJUK
memang anak no 2 ni dia tak
pandai pujuk makwe or pakwe dia. (ciannn)

BERCINTA
dia kalau bercinta, sangat setia.sanggup berkorban. :D

HITAM / PUTIH
Apa yg dikatakan semua dipegang.kalau
hitam, hitam lah kalau putih, putih lah.degil tak boleh toleransi.

HATI
Anak no 2 ni juga nampak aje
keras.tp hati dia lembut.SATU lagi pe'el dia.dia tak boleh ditegur.

BERDIKARI
Very independent.memang betul.tp kalau terlebih
independent pun payah.mudah bergaul.very take care.

ARAHAN
Anak no 2 ni juga dia payah nk terima arahan.dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja ngan orang.

PEMAAF & CARING
tidak dinafikan anak no 2 ni pun
pemaaf dan caring.TAPI awas jangan bagi diorang marah kalau diorang marah faham saje lah.

PAKAIAN
Nak semua up to date.semua nak kemas.


copy paste : PAKAR DIARI HATI

p/s : den anak no 2 dalam family ado yang kono dan ado yang tak kono dongan den ;-)

Saturday, January 5, 2013