Thursday, September 6, 2012

Zyraroxx:Follower Datang Bertubi-Tubi

Assalamualaikum WBT

Hari ni nak join satu segmen yang salah seorang kawan buat

Nama beliau adalah ZyraRoxx


Secara live atau tidak langsung melalui segmen ini blog kita akan di follow secara bertubi-tubi

Harus diingatkan bahawa bertubi-tubi adalah sama sekali tidak sama dengan tekan tubi atau pun telly tubbies

Jadi kepada semua sila join segmen ini 

Pada pandangan aku segmen ini cukup bermanfaat 

Jadi korang apa tunggu lagi sila join hokey..

Sila klik banner segmen yang comey lotey kat atas ya






Syarat Segmen :Aku Copy Paste


 perserta kena wat entri bertajuk " zyraroxx: follower datang bertubi-tubi"2) letak banner kat entri


terpulang nk tulis panjang mana pun entri, nak tepek banner je pun bole :)

letak jumlah follower korang sekarang

letak link entri dlm komen post ini

dan dan follow blog gua ini *malu!

Dalam syarat tu ada si Zyra tanya kan followers kita sekarang .Jadi jawapan nya ialah :

2628


53 comments for "Zyraroxx:Follower Datang Bertubi-Tubi"

wah.. cepatnye abam phat joing... followers pon ramai... anti aku nak culik follower kau tau phat.. hehe

makin banyak la follower ko nan ti bro.hahaha

selamat bersegmen bro.. aku pun nak culik follower ko jugak macam korn nak culik tu.hahaha

wheeehehe thanks sapot abm phat sayam ^^
harapnya folower bby mkin byk cm abg, hu :3

hee sempat lg wat entri yg simple n comel ^^

datang singgah dari segmen same :)

tak lupe juga tira nak ajak join GA ni :)


http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

singgah dan join . jangan lupe ye :)

selamat bersegmen.....
semoga bertambah2 followers nanti.....

dari segmen sama, done follow here. sudikan diri follow balik :)
http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/yraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html #2632 . singgah sini . meh follow saya :D

datang dari segmen yg sama dan follow anda..jemput ke blog saya...salam kenal

http://ainichedin.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

NAZ dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah blog naz ye..salam perkenalan ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

singgah sini. salam perkenalan. sbnrnya kita x join pun segmen ni, tp tumpang blogwalking jee. jemput singgah blog saya yeee. =)

Follow sini :) dari segmen yang sama/

Hye bro..datang untuk follow-follow sini.. Jemput ke blog www.kisahsigemok.com pula ya?

http://www.kisahsigemok.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

wahhhh kemain lg BERTUBI-TUBI tu!! hehe

phat aku pun join =)

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

singgah segmen sama

http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/09/raroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

nice blok
jom bw
http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

hi ! dtg dari segmen yg sama :) done follow .
http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

datang dari segmen yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

".. salam singgah sini datang dari segmen yang sama..done follow .."


http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Salam..dari segmen yg sama..Jaja da follow awak...
jempot follow Jaja blik..
^_^

http://jajasutera.blogspot.com

salam perkenalan!
dtg dri segmen yang sama
done follow dan jenguk blog neh

jemput ke blog saya

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

salam terjah daripada segmen yang sama jom singgah sini pulak

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

have done follow here

Assalamualaikum..:)

Dari segmen yg sama... sambil follow..baca entri blog (:

From d same segment :)

http://isz-in.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Assalamualaikum! dari segmen yang sama! eryn dah follow awak! Jemput datang blog saya pula ye <3

salam done follow!
http://syaheerayusof.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

phat klau bole follow belog ang namblas kali..dah lama wa follow phat..sadis sungguh!

saya datang dari segmen makcik tiri zyra..mohon sediakan air basuh tangan secukupnya..ehh?saya follow sini.."simpan dalam sentuh" ye..ehh jadah pelik bunyik gugel translate nih -__-''

http://www.mksyahir.com/

assalammualaikum..
saya datang ni dari segmen yang sama..
http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Datang terjah dari Segmen Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz..! ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Salam kenal..dari segmen sama..dah follow kamu #2657
jemput follow blog saya pula (^__^)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

salam kenal...
http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

(┌'⌣')┌Terbang melayang & mendarat kat Blog Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz ni!

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Datang dari segmen yang sama .. Sudi2lah datang blog tisya & follow . Tisya pun dah follow blog ni .
>>>http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/09/segmen-by-zyra-roxx-follower-datang.html<<<

Datang dari segmen yang sama .. Sudi2lah datang blog tisya & follow . Tisya pun dah follow blog ni .
>>>http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/09/segmen-by-zyra-roxx-follower-datang.html<<<

dah lama follow
selamat bersegmen..

terjah dari segmen yg sama.. dah lama follow awk. :)

http://norumara.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Salam singgah dari segmen yg samo...:P

http://sempoi-zone.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

datang terjah dari segmen yang sama.


http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Terjah dari segmen yg sama

Done follow..

jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

aida follow sini ea bang.. mohon follow aida pulak.. agagaga.. aida pun baru join segmen si zyra nie.. :P

http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

polo bertubi-tubi!!hehe

http://missflyfluffy.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

salam ..
cik sakura pon dtg dr segmen yang same ^^

jemput2~~

http://sayacintahujan.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Singgah dan follow blog yg comei ni ^^ Jum singgah dan follow saya balek ya ! Ni linknya > http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

de segmen same..done folo sini..singgah nanti ye..

http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html