Tuesday, August 28, 2012

'SEGMEN ERAZ FAZLI : PENCARIAN BLOGLIST'


Hari ini aku rasa nak join segmen seorang sahabat. Ye la kan mana tau ada rezeki blog aku leh melekat dalam bloglist blog beliau..maklum la blog aku ni suam suam kuku je tak macam blog beliau yang femes amos tu..(ayat mengampu kipas aircond tak ingat)





So kepada semua sahabat sahabat aku, aku sarankan moh la kte join segmen beliau ni..

Untuk keterangan lanjut sila klik banner kat atas atau korang pegi je kat SINI

Tutup segmen ni malam karang tau pukul 10..so cepat join jom
20 comments for "'SEGMEN ERAZ FAZLI : PENCARIAN BLOGLIST'"

rajin hang..selamat ber'segmen. haha

hamboihhh rajin join..hehe
slmt berbloglist ! :)







slm syawal,
cik ana

(ayat mengampu kipas aircond tak ingat) <<--- sejak bila phat pndai wat lagu nihh?? hehee... :P

selamat bersegmen pren...
semoga berjaya....

Senarai Perserta SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah dikemaskini di entri : http://www.erazfadli.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Terima kasih support.. Senarai bloglist telah dikemaskini.. Jom blogwalking..!

singgah sini dari segmen yang sama.... ^_^

http://www.mialiana.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Singgah Blogwalking sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu..jom terjah blog saya!!! :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

Jalan-jalan sini.
Dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

salam..singgah dari segmen yang sama..salam kenal.. http://iznawzi.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

datang dari blog E'raz
jemputlah ke blog :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Come from same segmen, bw here
jom ke http://asmarpunyablog.blogspot.com

Salam..dtg dari segmen yg sama ..BW sambil Follow here :) kunjungi saya ehbloger.blogspot.com

Assalamualaikum dan selamat hari raya.
Onlajer datang dari segmen yang sama

datang cni jlan2 smbil fllow..fllow balik ea

datang cni jlan2 smbil fllow..fllow balik ea

datang dari segmen same // nak ajak join ni :)

http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

hope join :)

Salam~ Zam singgah dr segmen yg sama :)

http://zamani84.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

cincin korang ek belakang blog ni? anyway..hello..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

dah lama tak join segmen ke pape. sobs.