loading...

Sunday, August 19, 2012

Segmen : Dimana Anda Beraya Bersama Phat Corner Part 2

ENTRY MELEKAT SAMPAI MALAM RAYA
SCROLL UNTUK ENTRY BARU



Ok buat kali kedua nya  phat dengan rasa rendah diri ingin membuat satu segmen di mana x kira siapa pun bleh join...segmen tidak mempunyai hadiah tetapi sebagai meluaskan pengetahuan phat dan juga pembaca lain yang baca segmen ni....melalui segmen ni kita bleh tau la kan mana kawan-kawan phat beraya tahun ni..mungkin jugak phat x pernah sampai kan tempat korang tu...so bleh la korang terang kan skit2 tentang kampung korang kat segmen ni......

Syarat-syarat nak join sangat mudah x susah pun :
  • Buat satu entry bertajuk "Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner" dan letak banner di atas dalam entry korang tu...
  • Like page ni eh 'phat corner'
  • Nyatakan di mana anda akan beraya pada tahun ini dan ceritakan la serba sedikit tentang tempat / kampung anda tu..cth di negeri mana , daerah mana, nama kampung / taman perumahan anda 
  • Tarikh tutup sehari sebelum raya ( malam raya la ) 
  • Last sekali tag 3 orang rakan-rakan yang lain dan pastikan die org tau yg die org di tag k nak tag lebih pun x jadi masalah....
Mudah je kan...segmen ni nmpk seronok kan??kalo suka korang join tau.....bila dah siap sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen so selamat menjoin hehehe.... 

Phat nye jawapan : 

Phat tahun ni beraya di  Kampung Inas, Johol, Kuala Pilah, Negeri Sembilan.....tahun ni giliran beraya di rumah mak phat pulak sebab tahun lepas giliran beraya di rumah mertua di Kuantan. Orang-orang N.Sembilan terutama yang dok daerah Kuala Pilah pasti tau kampung phat kat mana..bagi yang tak tau tu try try ar google hehehe...

Kawan kawan kita yang dah join sila rujuk 


p/s : tahun lepas ramai gak yang join sila rujuk sini k..yang join aku update terus kat column pages kat atas blog aku 
74 comments for "Segmen : Dimana Anda Beraya Bersama Phat Corner Part 2"

I'Allah tirah join...tgu malam raya...hehehe....

insyaallah kalau ada masa free anum join

since dateline pun jauh lagi, insyaAllah aku join.

noted!

nanti wa join =)

Eh apsal sama ngan komen MK Syahir ni??Pentiruuuuu!!!

http://spanarburuk.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

saya org pertama join hehehe..saya sangat teruja dpt join segmen dari blog encik phat..trimas encik phat..komen ye nanti (^_^)

nnt bb joing kay ^^
nak pikir idea menarik nak diselitkan sekali :)

nti klau ko buat segmen lgi,panggil aku tau..tiap thun ko buat,maka tiap thun aku join haahaahaha..thniah phat untuk segmen yg sama buat thun kedua =)

Dah join dah... Nanti jangan lupe singgah n tgglkan komen yew...
jom singgah http://anggunbabycloset.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

best kalau join...tapi masih alasan lama la phat....tak pe2 nanti gua baca yg lain punya jugak :)

Ain join.. :)

http://yusmanorain.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

huyai... rmai nye join ek.. kemainnye korg ye.. hahahahaha- phat the artist buat ape pon org join.. nk sain pelissssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html


aku da join =)

jap yer...tgh sibuk nak buat intebiu...lps tu nati akak join. hihiww :P

http://www.mrpetak.com/2012/08/segmen-segmen-di-mana-anda-beraya-pada.html

Bro phat.. petak join segmen .. :) hehe

Phat done... aku nak upah duit raya ha ha ha >..<

http://paripariputih.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

wei jom ramai2 pakat2 citer nak balik raya mana tahun ni???

dah join dah.. :)

http://thatsomine.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html?spref=fb

siap phat :)
http://www.duniashida.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

tirah dh join...hehe..

http://tirahmaganda.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://www.mohdkhairi.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

OK PHAT, DAH JOIN >_< HEEE THANKS JEMPUT!

Salam.

Tahun ni memang raya kat kampung, tapi bukan raya pertama la..Tahun ni beraya kat hospital je..uhuks.

aku join. aku join.

http://aswadz.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

ida dh join jugak :)

http://beloggieda.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

holaa inspektor shahab...

eyza join yer phat.


slumberzgurll.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

~ SELAMAT HARI RAYA ~

wah
dah buat segmen dah
hebat la bro
good luck

hiyahhh~

kecik datang mengjoinkan diri.. :)

http://kelamkabut20.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-bersama-phat.html

remy dah join dgn semangat nak balik kampung beraya....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

aku buat awal la kang raya aku bizi masukkan kusyen dalam sarung kusyen :P hehe

http://afzalsukasuki.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-bersama-phat.html

nak join!!!!

http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

jemput singgah semuanya... huhuhu

ok da join abg phat!..thx..hehe duet raye jgn lupe bg adik K..teehee!~

http://simatapanda.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

lebly join bro..hoho

http://nuarish.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html?showComment=1344397283546#c6182353361290520061

Lala dah join =D

http://fazieyla.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

hamba datang mendaftar diri =)

http://3nogr33ny.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

join!

join sini

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

done !

http://msredcheesecake.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

owh... lupa....
saya joined!!!!

http://nurulainyassin.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya.html

Phat,

Anak kerbau makan makaroni,
Korn da join kat sini sini sini...

http://arjunapopkorn.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-bersama-phat.html

joined!

http://langkahlinda.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

Phat ! cik ana dengan banggenye sempat gak join nih! hehe



http://diary-kecilku.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

Salam and hi!
Sya da bwat entry sal segmen raya nie

http://sya-and-fee-foreverafter.blogspot.com/

Click kt 'Story' column tue klw nk tgok entry
Mekacih :)

join !

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

nak join lalalala

http://www.iffahafeefah.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

dh join en phat

salam, phat..
sy join ^^

http://caliphshuriken.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-bersama-phat.html

saya join jugk! :)

http://noraimismail.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

abg phat aida join jugak ^^

http://www.diarisifroggie.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-bersama-phat.html

ila join :)
http://adilaharshad.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

selalu nampak blgger lain buat pasal entry ni.. jd sy pun buat jugak lah... tak tertahan plak tgok org lain buat...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-aku-beraya-tahun-ini.html

join jgk..^_^

http://izatie91.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

joined... =D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

menarik.. insyaallah nnt yuyu join keyh.. :)

baby dh join ;) selamat hari raya..

http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

join!!
http://bird7842.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-pada-tahun.html

zz join ye..

http://bird7842.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-pada-tahun.html

Aku Join mende nih!!! haha

http://pawakadaksina.blogspot.com/2012/08/segmen-raya-bersama-phat.html

joined
http://misschillax.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

Lyana Join. Dan harap menang :)

http://www.dear-lyana.co.cc/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

best nie!raya jgn lupo singgah terachi!haha

kathy dah join

http://resipidarihati.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

Greetings! Very helpful advice in this particular post! It is the little changes that produce the biggest changes. Thanks for sharing!

selamat hari raya..sila lah ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com