loading...

Thursday, July 12, 2012

Panas !! Gambar Permukaan Planet Marikh


Assalamualaikum WBT




GAMBAR bertarikh 9 Jun lalu menunjukkan permukaan planet Marikh yang dirakamkan kenderaan Opportunity.




WASHINGTON - Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Lepas Kebangsaan (NASA) menyiarkan gambar permukaan planet Marikh kelmarin.
Gambar itu dirakamkan kenderaan penjelajah planet itu, Opportunity milik NASA.
Terdapat jejak pergerakan kenderaan tersebut di dalam gambar itu. - Reuters

SUMBER : KOSMO
p/s : macam kat gurun yang ada kat dunia je
21 comments for "Panas !! Gambar Permukaan Planet Marikh"

huhu...kate org ader hidupan kt planet nih

"there is something out there".

ada hidupan lain?? misteriiii. hehe

wah tak lama ag ada laaa projek meke nak duk situ plak.
hahahahah

ha'a kan..macam kat bumi je.. ce phat try g sana.

tu menara ke ape..?? mmg ad pembangunan ek..??

kat mnd details nya lg ek...huhuhuh

Subhanallah..ada planet lain selain bumi kan... skrg teknologi canggih boleh g sana je..hee

memang betul2 merah kan..planet tu?

alien dah berkeliaran sekaranggg

masa ni optimus prime tgh jalan2 cari makan..eehehe

huhu... maju nye diorang...

siyes ke ni.. macam ada menara huhuhu

tetibe trus terngiang2 lagu tema X-files tuh.. huh~










slm ramadhan,
cik ana