Thursday, July 12, 2012

Filled Under:

Panas !! Gambar Permukaan Planet Marikh


Assalamualaikum WBT




GAMBAR bertarikh 9 Jun lalu menunjukkan permukaan planet Marikh yang dirakamkan kenderaan Opportunity.




WASHINGTON - Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Lepas Kebangsaan (NASA) menyiarkan gambar permukaan planet Marikh kelmarin.
Gambar itu dirakamkan kenderaan penjelajah planet itu, Opportunity milik NASA.
Terdapat jejak pergerakan kenderaan tersebut di dalam gambar itu. - Reuters

SUMBER : KOSMO
p/s : macam kat gurun yang ada kat dunia je




21 comments:

  1. huhu...kate org ader hidupan kt planet nih

    ReplyDelete
  2. "there is something out there".

    ReplyDelete
  3. ada hidupan lain?? misteriiii. hehe

    ReplyDelete
  4. wah tak lama ag ada laaa projek meke nak duk situ plak.
    hahahahah

    ReplyDelete
  5. ha'a kan..macam kat bumi je.. ce phat try g sana.

    ReplyDelete
  6. tu menara ke ape..?? mmg ad pembangunan ek..??

    kat mnd details nya lg ek...huhuhuh

    ReplyDelete
  7. Subhanallah..ada planet lain selain bumi kan... skrg teknologi canggih boleh g sana je..hee

    ReplyDelete
  8. memang betul2 merah kan..planet tu?

    ReplyDelete
  9. alien dah berkeliaran sekaranggg

    ReplyDelete
  10. masa ni optimus prime tgh jalan2 cari makan..eehehe

    ReplyDelete
  11. huhu... maju nye diorang...

    ReplyDelete
  12. siyes ke ni.. macam ada menara huhuhu

    ReplyDelete
  13. tetibe trus terngiang2 lagu tema X-files tuh.. huh~










    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete