Wednesday, September 7, 2011

Terima Kasih Semua Geng Blogger!!!!!

Assalamualaikum kepada semua..tiada apa yang boleh dikatakan oleh phat selain syukur ke hadrat Allah swt kerana pertama kali phat buat segmen dekat blog phat yang x seberapa ni sambutan adalah diluar jangkaan phat...phat target hari tu 10 orang je yang akan join tapi lebih dan phat rasa teruja sangat..ye la kan blog phat ni bukan hebat pun biasa-biasa je...readers pun x seramai mana..tapi alhamdulillah..semua kawan-kawan support phat....oleh itu untuk tanda terima kasih..phat list kan senarai kawan-kawan yang join segmen " Dimana Anda Beraya Tahun Ini Bersama Phat Corner" ....so kepada kawan-kawan yang lain sudi-sudi kan la dan ringan ringan kan lah mouse anda untuk klik kawan-kawan kita yang tersenarai di bawah.......sekali lagi terima kasih untuk korang semua...lain kali join lagi ye..kalo phat buat segmen lagi ye ;-)






:bagus



E-RA PASHA

11 comments for "Terima Kasih Semua Geng Blogger!!!!!"

ala yaya dtg lmbat..
xsempat nk j0in

Ramainye yang join.. ek eh, zwan pun tersenarailaaa.. suka2.. HEHE.. ;)


MySuaraBlog: Syabas Malaysia!

waaaaa....!!!

nama xde dalam senarai... sekali cek,, entry ni ada dalam draft!!! macamana boleh x pasan ni... =((

ala, x sempat nak join.. hihihi..

org n9 jugak eh.. samo noghori la kito yo..

tahniah kepada yang join...


jom buat kek untuk saya phat

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/free-niedoodle-series.html

HAHA :d KAK MOON PADAN MUKA ! :P

aku ta join sbb setiap tahun pon raya kt sni je 8)

:yes aku ada dlm list :tq phat..hehehehe..

waa..tersenarai..no 1 lk uh..heheh tq mr phat..=)

yezzzz...lenkali konpem join punya ;)