Monday, August 29, 2011

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama Phat Corner

Entry Melekat Sehingga Malam Raya



Ok buat pertama kali nya phat dengan rasa rendah diri ingin membuat satu segmen di mana x kira siapa pun bleh join...segmen tidak mempunyai hadiah tetapi sebagai meluaskan pengetahuan phat dan juga pembaca lain    yang baca segmen ni....melalui segmen ni kita bleh tau la kan mana kawan-kawan phat beraya tahun ni..mungkin jugak phat x pernah sampai kan tempat korang tu...so bleh la korang terang kan skit2 tentang kampung korang kat segmen ni......

Syarat-syarat nak join sangat mudah x susah pun :
  • Buat satu entry bertajuk "Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner" dan letak banner di atas dalam entry korang tu...
  • Nyatakan di mana anda akan beraya pada tahun ini dan ceritakan la serba sedikit tentang tempat / kampung anda tu..cth di negeri mana , daerah mana, nama kampung / taman perumahan anda 
  • Tarikh tutup sehari sebelum raya ( malam raya la ) 
  • Last sekali tag 3 orang rakan-rakan yang lain dan pastikan die org tau yg die org di tag k....
Mudah je kan...segmen ni nmpk seronok kan??kalo suka korang join tau.....bila dah siap sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen so selamat menjoin hehehe.... ( banner tu umah mak aku kat kg tu hehe )

Phat nye jawapan : 

Phat tahun ni beraya di Kuantan, Pahang...di Taman Seri Damai Perdana, Bt 6 Jalan Gambang..Phat beraya di rumah mak & bapa mertua sebab tahun ni giliran beraya bersama keluarga Isteri....tahun lepas giliran phat hehehe...so kena adil la ye bagi yg dah kawin....kalo yg dok area kuantan tahu kot taman ni...taman ni berhampiran dengan pasaraya Terus Maju Bt 6 Jln Gambang tu...sesape nak dtg beraya phat ada kat sini sampai raya ke 3 ..sebab pastu nak blk Kampung Inas, Johol, Kuala Pilah, Negeri Sembilan.....



36 comments for "Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama Phat Corner"

saye tahu saye tahuu.. sy biasa lepak kat batu 10 >.< haa menarik ni.. nak joinn jugakk :D

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

cp join..:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

dah join jugak,

http://stalkeronboard.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

BL join jugak...=)

http://cinqleafclover.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

genk join juga..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html


join :)

Join jugakk! :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://spanarburuk.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

:majuk :tepi :kecewa aku da buat..

phat!!

http://choclateloverz91.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

dah joinnn :)

http://isihati91.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

done!

http://kakkoii-me.blogspot.com/2011/08/dudal-onion-episod-4-raye.html

Dibuat khas untuk phat~

da join... =)

http://puterishafieza.blogspot.com/2011/08/segemen-dimana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://molinolina.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://aiennotalien.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

cikgu join atas jemputan cik A.N.A..

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-tahun-ini.html

join. di tag oleh cikgu ma :)

http://nurain-kisahhidupku.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

liya join

http://leeyagemini.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

Eddy Dce join ye...

http://eddydce.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

Kancil melaporkan diri

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-phat-corner-segmen-di-mana-anda.html

diela join..

http://chantekdia.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

join ye :)

http://ceretacinta.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

nak joint ngee :D
http://anissceritera.blogspot.com/2011/08/segments-dimana-anda-beraya-bersama.html

saya juga dah menyertai segmen anda hasil tag cikgu ma...

http://juneaina.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

saya baru, nak join jugak ye ? :D


http://duniabarney.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

join..:)

Selamat hari raya Phat... Maaf zahir bathin...

oo... orang Ineh kosan ehh yoo....

slmt hari raya phat....
org Inas erkk....^_^